AKTUALNO
  • 3.10.2023
    obisk klovna - društva Rdeči noski ob 10.00 uri po oddelkih Več
  • 14.11.2023
    obisk klovna - društva Rdeči noski ob 10.00 uri po oddelkih Več

ogled slovesnosti z vojaškimi častmi ob nastopu mandata predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja ob 12. uri pred Predsedniško palačo v Ljubljani

23.12.2017

 S stanovalci smo se udeležili slovesnosti ob  začetku mandata predsednika, ki je potekalo v Ljubljani. Pred predsedniško palačo so z vojaškimi častmi in postrojem častne čete naznanili uradni začetek drugega mandata predsednika Boruta Pahorja, ki je prišel v spremstvu partnerke Tanje Pečar.

Po zaključeni slovesnosti nas je povabil v predsedniško palačo. Predsednik se nam je zahvalil za obisk, nam zaželel lepe praznične dni v krogu naših najdražjih. Prisluhnili smo ženskemu pevskemu zboru Carmen manet in si ogledali predsedniško palačo. Po ogledu pa smo se posladkali tudi s sladoledom.

V spomin na ta dogodek nam ostaja spodnja spodnja slika fotografa "Foto: Daniel Novakovič/STA". 

Vse informacije in podobe na spletnem mestu http://www.dom-drjankabenedika.si/ so v izključni lasti Doma Dr. Janka Benedika. Vsebine spletne strani ni dovoljeno kopirati, distribuirati ali na kakršen koli drug način reproducirati brez pisnega dovoljenja Doma Dr. Janka Benedika.