AKTUALNO
  • 19.7.2024
    predavanje mag. Marka Ogrisa ob 10.00 uri v dvorani Več
  • 22.7.2024
    izposoja knjig v knjižnici ob 9.00 Več

izlet za težje pomične stanovalce v mesto Radovljica ob 9.uri

18.6.2013

  VTISI STANOVALKE MARTE ŠVAB
 
V torek 18. junija smo šli "vozičkarji" na izlet. Vsak od nas je imel mladega spremeljevalca. To so bili dijaki Srednje gostinske in turistične šole Radovljica (SGTŠ). Naše potepanje je potekalo hitro, saj mladi ljudje ne prenesejo počasne hoje. Gospa Meri pa je med potjo povedala veliko zanimivosti. Med drugim tudi o novem delu Radovljice, ki se gradi. Ustavili smo se v SGTŠ. Lepo so nas pogostili s sadno kupo, povrhu pa še s črno kavico za poživitev. Vzdušje je bilo prijetno. Dobro smo se počutili. Ko smo se okrepčali smo se napotili proti športnemu parku, od tu pa nazaj proti Domu. Na poti smo videli tudi hišo Mateja Bora, v kateri sedaj stanujejo taki ljudje, ki sami nikoli ne bodo prišli do stanovanja.
 
Na koncu bi se zahvalila vsem dijakom SGTŠ Radovljica za spremstvo in postrežbo, mestnemu redarstvu in policiji za varnost, ter vsem uslužbencem za skrb, saj so nas opremili s slamniki in kapami, da smo imeli glave v senci. Imeli smo se res lepo.
 
Pred Domom pa smo naredili še skupinsko sliko za spomin. Hvala tudi direktorici Sonji Resman, da si je vzela čas za nas.

Vse informacije in podobe na spletnem mestu http://www.dom-drjankabenedika.si/ so v izključni lasti Doma Dr. Janka Benedika. Vsebine spletne strani ni dovoljeno kopirati, distribuirati ali na kakršen koli drug način reproducirati brez pisnega dovoljenja Doma Dr. Janka Benedika.