AKTUALNO
  • 27.5.2024
    izposoja knjig v knjižnici ob 9.00 Več
  • 27.5.2024
    skupina za samopomoč Golobčki ob 9.30 uri v dvorani Več

Socialni servis

Socialni servis obsega pomoč pri hišnih in drugih opravilih v primeru otrokovega rojstva, bolezni, invalidnosti, starosti, v primeru nesreč ter v drugih primerih, ko je ta pomoč potrebna za vključitev osebe v vsakdanje življenje. Uporabnik storitve je vsakdo, ki naroči določeno storitev in prevzame obveznost plačila ter kritja stroškov opravljene storitve.

 
RAZVOZ KOSIL

Kosila dostavljamo vse dni v tednu, tudi ob nedeljah in praznikih. K ceni kosila se prišteje še cena razvoza kosila, ki je odvisna od oddaljenosti kraja dostave (območje A, B, C) in uporaba posode za hrano za eno kosilo. Odjave kosil sprejemamo najkasneje do 9. ure istega dne na tel. št. kuhinje: 04/ 537 51 68, v nasprotnem primeru bomo kosilo zaračunali kot da je bilo dostavljeno. 

 
OSTALE STORITVE SOCIALNEGA SERVISA

Poleg dostave kosil nudimo tudi nakup in prinašanje živil ali drugih potrebščin, pranje in likanje perila, spremljanje pri obiskih trgovin, predstav, sorodnikov, čiščenje stanovanja in druge storitve po dogovoru. Storitve izvajamo od ponedeljka do petka po trenutno veljavnem ceniku. K ceni se prišteje še strošek prevoza, ki je odvisen od oddaljenosti kraja (območje A, B, C). 

V primeru, da ste se odločili za tovrstne storitve, lahko podate vlogo za vključitev v storitve socialnega servisa in sicer  osebno na sedežu enote ali  pisno (preko navadne ali elektronske pošte). Lahko pa se oglasite tudi v času uradnih ur.
 

Informacije:
socialna delavka Dragana Bojić
tel.št.: 04/ 537 50 00
                                     
e-mail: dragana.bojic@djb.si